REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 150 gramų sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek razinų (arba smulkinti riešutai)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 400 gramų avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avižinius dribsnius paskrudiname keptuvėje su sviestu.

    Kiaušinis išsukamas su cukrumi ir sumaišoma su dribsniais. Įberiama miltų, kėlimo miltelių ,grietinės. Viskas gerai išmaišoma.

    Tešla dedama rutuliukais ant skardos išteptos sviestu ir kepama 180°C apie 30 minučių (jei prieš tai įkaitinsite skardą iškeps greičiau, žiūrėkite kada įgaus gelsvą spalvą).

    Skanaus ! :)


    P.S. Jei norite mažesnio kiekio pamažinkite dvigubai ingredientus, nes iš 400 gramų avižinių dribsnių išeina daug sausainių.

Autorius: Gintarė

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 150 gramų sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek razinų (arba smulkinti riešutai)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 400 gramų avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avižinius dribsnius paskrudiname keptuvėje su sviestu.

    Kiaušinis išsukamas su cukrumi ir sumaišoma su dribsniais. Įberiama miltų, kėlimo miltelių ,grietinės. Viskas gerai išmaišoma.

    Tešla dedama rutuliukais ant skardos išteptos sviestu ir kepama 180°C apie 30 minučių (jei prieš tai įkaitinsite skardą iškeps greičiau, žiūrėkite kada įgaus gelsvą spalvą).

    Skanaus ! :)


    P.S. Jei norite mažesnio kiekio pamažinkite dvigubai ingredientus, nes iš 400 gramų avižinių dribsnių išeina daug sausainių.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų