INGREDIENTAI:
  -   125 gramai   aviečių 
-   115 gramų   cukraus 
-   1 arbatinis šaukštelis   vanilės 
-   1 vienetas   kiaušinių 
-   200 gramų   kvietinių miltų 
-   180 gramų   grietinėlės (10 proc. riebumo) 
-   30 gramų   juodojo šokolado 
-   šiek tiek   druskos 
-   60 gramų   sviesto 
-   50 gramų   kokosų (drožlės) 
-   1 arbatinis šaukštelis   kepimo miltelių 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
 Išplakite ištirpintą ir atvėsusį sviestą su cukrumi, kiaušiniu, grietinėle.
 Po to įmaišykite kokoso drožles, sulaužytą šokoladą, vanilę ir druską.
 Taip pat įmaišykite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
 Tešlą supilkite į kepimo formeles ir įspauskite aviečių.
 Kepkite 20-25 minutes.
   Autorius: Joana 
     REKLAMA