Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek acto
- 1 kilogramas austrių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Austres prapjauti ir išvirti.
Aliejuje apkepinti supjaustytus svogūnus ir sutarkuotas morkas.
Kai daržovės bus beveik gatavos, sudėti išvirtas austres ir dar patroškinti 10 min.
Nuimti nuo ugnies, sudėti smulkintą česnaką, druską, pipirus.
Kai viskas atvės, įpilti šiek tiek acto (pagal skonį).
Paskaninti krapais.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek acto
- 1 kilogramas austrių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Austres prapjauti ir išvirti.
Aliejuje apkepinti supjaustytus svogūnus ir sutarkuotas morkas.
Kai daržovės bus beveik gatavos, sudėti išvirtas austres ir dar patroškinti 10 min.
Nuimti nuo ugnies, sudėti smulkintą česnaką, druską, pipirus.
Kai viskas atvės, įpilti šiek tiek acto (pagal skonį).
Paskaninti krapais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą