REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek gvazdikėlių (malti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 500 gramų menkių
  • 100 mililitrų baltojo vyno
  • 1 sauja pievagrybių
  • 1 valgomasis šaukštas juodojo šokolado (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 80 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas su puse nurodyto sviesto. Suberiami miltai, viskas dar pakepinama, po to įpilama 250 ml vandens. Padažas gerai išmaišomas, kad nebūtų gumuliukų. Dabar į jį supilamas vynas, suberiamas šokoladas, gvazdikėliai, cinamonas, druska ir pipirai. Ugniai atsparaus stiklo plokščias dubuo ištepamas aliejumi ir pastatomas ant viryklės krašto arba ant labai mažos ugnies. Į jį sudedama porcijomis supjaustyta žuvis, supilamas padažas. Troškinama ant visai mažos ugnies. Grybai nuvalomi, smulkiai supjaustomi, patroškinami likusiame svieste ir 10 min. prieš valgį patiekiant sudedami į dubenį su žuvimi. Prie žuvies paduodama ryžių košė.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų