REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 250 gramų kiaulės faršo
- šiek tiek pomidorų padažo ("Adžika Viko", 1 indelis)
- 150 gramų pievagrybių
- šiek tiek konservuotų pupelių (pomidorų padaže, 1 indelis)
- 200 gramų sūris (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Maltą mėsą pakepinti, sudėti pjaustytus pievagrybius, konservuotas pupeles – pakepinam. Supilame adžiką, trintą česnaką, pipirus, druską, krapus ir troškiname ant nedidelės ugnies 15-20 min. Prieš patiekiant į stalą apibarstome tarkuotu sūriu. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 250 gramų kiaulės faršo
- šiek tiek pomidorų padažo ("Adžika Viko", 1 indelis)
- 150 gramų pievagrybių
- šiek tiek konservuotų pupelių (pomidorų padaže, 1 indelis)
- 200 gramų sūris (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Maltą mėsą pakepinti, sudėti pjaustytus pievagrybius, konservuotas pupeles – pakepinam. Supilame adžiką, trintą česnaką, pipirus, druską, krapus ir troškiname ant nedidelės ugnies 15-20 min. Prieš patiekiant į stalą apibarstome tarkuotu sūriu. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą