• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 250 gramų kiaulės faršo
  • šiek tiek pomidorų padažo ("Adžika Viko", 1 indelis)
  • 150 gramų pievagrybių
  • šiek tiek konservuotų pupelių (pomidorų padaže, 1 indelis)
  • 200 gramų sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Maltą mėsą pakepinti, sudėti pjaustytus pievagrybius, konservuotas pupeles – pakepinam. Supilame adžiką, trintą česnaką, pipirus, druską, krapus ir troškiname ant nedidelės ugnies 15-20 min. Prieš patiekiant į stalą apibarstome tarkuotu sūriu. Skanaus!

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 250 gramų kiaulės faršo
  • šiek tiek pomidorų padažo ("Adžika Viko", 1 indelis)
  • 150 gramų pievagrybių
  • šiek tiek konservuotų pupelių (pomidorų padaže, 1 indelis)
  • 200 gramų sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Maltą mėsą pakepinti, sudėti pjaustytus pievagrybius, konservuotas pupeles – pakepinam. Supilame adžiką, trintą česnaką, pipirus, druską, krapus ir troškiname ant nedidelės ugnies 15-20 min. Prieš patiekiant į stalą apibarstome tarkuotu sūriu. Skanaus!

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų