REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 150 gramų kopūstų
  • 250 gramų kukurūzų (džiovinti)
  • 100 gramų moliūgų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 valgomasis šaukštas paprikų (milteliai)
  • 250 gramų pupelių (baltos)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 250 gramų kiaulienos (su kaulais)
  • 100 gramų kiaulienos kumpio
  • 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 3 vienetai dešrelių (kiaulienos)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas čili pipirų (milteliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Naktį prieš gaminimą užmerkite vandenyje kukurūzus ir pupeles.
    Kitą dieną sudėkite į puodą pusę išmirkusių kukurūzų ir pupelių, mėsą su kaulais, kubeliais supjaustytą kiaulienos kumpį, supjaustytas dešreles, užpilkite vandeniu, pagardinkite prieskoniais ir virkite apie 2 val., kol masė pradės tirštėti ir gerai išvirs mėsa.
    Likus maždaug 30 min. sudėkite likusias pupeles bei kukurūzus, nuskustas ir supjaustytas morkas, bulves, susmulkintą kopūstą, moliūgą ir vis pamaišant pavirkite likusias 30 min.
    Kol troškinys išsitroškins galite pasiruošti specialų padažą.
    Susmulkinkite svogūnus ir pakepinkite alyvuogių aliejuje su išspaustu česnaku.
    Tuomet sudėkite čili bei paprikos prieskonius, gerai išmaišius supilkite į dubenėlį ir patiekite šalia troškinio.
    Iš nurodytų ingredientų kiekių turėtų gautis maždaug 5 porcijos.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 150 gramų kopūstų
  • 250 gramų kukurūzų (džiovinti)
  • 100 gramų moliūgų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 valgomasis šaukštas paprikų (milteliai)
  • 250 gramų pupelių (baltos)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 250 gramų kiaulienos (su kaulais)
  • 100 gramų kiaulienos kumpio
  • 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 3 vienetai dešrelių (kiaulienos)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas čili pipirų (milteliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Naktį prieš gaminimą užmerkite vandenyje kukurūzus ir pupeles.
    Kitą dieną sudėkite į puodą pusę išmirkusių kukurūzų ir pupelių, mėsą su kaulais, kubeliais supjaustytą kiaulienos kumpį, supjaustytas dešreles, užpilkite vandeniu, pagardinkite prieskoniais ir virkite apie 2 val., kol masė pradės tirštėti ir gerai išvirs mėsa.
    Likus maždaug 30 min. sudėkite likusias pupeles bei kukurūzus, nuskustas ir supjaustytas morkas, bulves, susmulkintą kopūstą, moliūgą ir vis pamaišant pavirkite likusias 30 min.
    Kol troškinys išsitroškins galite pasiruošti specialų padažą.
    Susmulkinkite svogūnus ir pakepinkite alyvuogių aliejuje su išspaustu česnaku.
    Tuomet sudėkite čili bei paprikos prieskonius, gerai išmaišius supilkite į dubenėlį ir patiekite šalia troškinio.
    Iš nurodytų ingredientų kiekių turėtų gautis maždaug 5 porcijos.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų