REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 gramai cukraus
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 2 vienetai porų
  • 550 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 100 mililitrų pieno
  • 500 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 50 mililitrų aliejaus
  • 1 vienetas cukinijos (geltona)
  • 1 vienetas cukinijos (žalia)
  • 60 gramų mielių
  • 100 gramų mocarelos sūrio
  • 150 gramų rikotos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš vandens, cukraus, mielių, pieno, aliejaus, miltų ir šiek tiek druskos užminkome tešlą picos padui.
    Suminkytą tešlą paliekame apie 35-40 min. šiltoje vietoje, kad pakiltų.
    Pakilusią tešlą padaliname per pusę ir suformuojame apvalius picos papločius.
    Suformuotus picos papločius dedame į 170 laipsnių temperatūros orkaitę ir pakepame apie 10 min.
    Susmulkiname porus, supjaustome šiaudeliais papriką, riekelėmis cukiniją ir sudedame ant apkepto picos papločio.
    Ant viršaus užbarstoma rikota ir mocarela sūriais bei apšlakstome aliejumi (jei norite pagardinkite prieskoniais).
    Taip paruoštą picą kepame apie 20 min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Kornelija

INGREDIENTAI:

  • 5 gramai cukraus
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 2 vienetai porų
  • 550 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 100 mililitrų pieno
  • 500 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 50 mililitrų aliejaus
  • 1 vienetas cukinijos (geltona)
  • 1 vienetas cukinijos (žalia)
  • 60 gramų mielių
  • 100 gramų mocarelos sūrio
  • 150 gramų rikotos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš vandens, cukraus, mielių, pieno, aliejaus, miltų ir šiek tiek druskos užminkome tešlą picos padui.
    Suminkytą tešlą paliekame apie 35-40 min. šiltoje vietoje, kad pakiltų.
    Pakilusią tešlą padaliname per pusę ir suformuojame apvalius picos papločius.
    Suformuotus picos papločius dedame į 170 laipsnių temperatūros orkaitę ir pakepame apie 10 min.
    Susmulkiname porus, supjaustome šiaudeliais papriką, riekelėmis cukiniją ir sudedame ant apkepto picos papločio.
    Ant viršaus užbarstoma rikota ir mocarela sūriais bei apšlakstome aliejumi (jei norite pagardinkite prieskoniais).
    Taip paruoštą picą kepame apie 20 min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Kornelija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų