Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 litras arbūzų (kubeliais pjaustytas)
- 2 vienetai bulvių
- 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
- 1.5 litro vandens
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 500 mililitrų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį vandenį sudėti supjaustytus arbūzus, bulves ir morkas.
Virti ant silpnos ugnies, kol bulvės bei morkos išvirs.
Sviestą įdėti į keptuvę, įberti miltų, sudėti supjaustytą svogūną ir pakepinti.
Pakepintus svogūnus, atskiedus trupučiu nuoviro, supilti į sriubą.
Sudėti prieskonius, užvirinti ir užbalinti grietine.
Ši sriuba dažniausiai patiekiama vakarienei ir valgoma su juoda duona arba batonu, iki rudumo pakepintu su aliejumi.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 litras arbūzų (kubeliais pjaustytas)
- 2 vienetai bulvių
- 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
- 1.5 litro vandens
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 500 mililitrų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį vandenį sudėti supjaustytus arbūzus, bulves ir morkas.
Virti ant silpnos ugnies, kol bulvės bei morkos išvirs.
Sviestą įdėti į keptuvę, įberti miltų, sudėti supjaustytą svogūną ir pakepinti.
Pakepintus svogūnus, atskiedus trupučiu nuoviro, supilti į sriubą.
Sudėti prieskonius, užvirinti ir užbalinti grietine.
Ši sriuba dažniausiai patiekiama vakarienei ir valgoma su juoda duona arba batonu, iki rudumo pakepintu su aliejumi.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą