REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 litras arbūzų (kubeliais pjaustytas)
  • 2 vienetai bulvių
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • 1.5 litro vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 500 mililitrų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį vandenį sudėti supjaustytus arbūzus, bulves ir morkas.
    Virti ant silpnos ugnies, kol bulvės bei morkos išvirs.
    Sviestą įdėti į keptuvę, įberti miltų, sudėti supjaustytą svogūną ir pakepinti.
    Pakepintus svogūnus, atskiedus trupučiu nuoviro, supilti į sriubą.
    Sudėti prieskonius, užvirinti ir užbalinti grietine.
    Ši sriuba dažniausiai patiekiama vakarienei ir valgoma su juoda duona arba batonu, iki rudumo pakepintu su aliejumi.
    Skanaus.

Autorius: Laima

INGREDIENTAI:

  • 1 litras arbūzų (kubeliais pjaustytas)
  • 2 vienetai bulvių
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • 1.5 litro vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 500 mililitrų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį vandenį sudėti supjaustytus arbūzus, bulves ir morkas.
    Virti ant silpnos ugnies, kol bulvės bei morkos išvirs.
    Sviestą įdėti į keptuvę, įberti miltų, sudėti supjaustytą svogūną ir pakepinti.
    Pakepintus svogūnus, atskiedus trupučiu nuoviro, supilti į sriubą.
    Sudėti prieskonius, užvirinti ir užbalinti grietine.
    Ši sriuba dažniausiai patiekiama vakarienei ir valgoma su juoda duona arba batonu, iki rudumo pakepintu su aliejumi.
    Skanaus.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų