Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 180 gramų kviečių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1 litras kefyro
- 800 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 200 gramų grietinės
- 1 sauja žalumynų (peletrūnas arba kalendros lapeliai (kinza))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kviečius perplauti, išvirti nedideliame kiekyje vandens, vandenį nupilti.
Kefyrą išmaišyti su grietine, po truputį suberti miltus, praskiesti vandeniu, gerai išmaišyti ir užpilti kviečius.
Nuolat maišant, užvirinti, paskui pavirinti 5 minutes ant silpnos ugnies.
Sudėti sviestą ir smulkintus žalumynus, nukelti, išmaišyti.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 180 gramų kviečių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1 litras kefyro
- 800 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 200 gramų grietinės
- 1 sauja žalumynų (peletrūnas arba kalendros lapeliai (kinza))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kviečius perplauti, išvirti nedideliame kiekyje vandens, vandenį nupilti.
Kefyrą išmaišyti su grietine, po truputį suberti miltus, praskiesti vandeniu, gerai išmaišyti ir užpilti kviečius.
Nuolat maišant, užvirinti, paskui pavirinti 5 minutes ant silpnos ugnies.
Sudėti sviestą ir smulkintus žalumynus, nukelti, išmaišyti.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą