Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų (ir žievelė)
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
- 3 valgomieji šaukštai ryžių (virti)
- 50 mililitrų baltojo vyno (saldus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į 600 ml verdančio vandens sudėkite apelsino žieveles.
Nukoškite.
Į skystymą supilkite cukrų, ištirpintą vandenyje krakmolą, vėl pavirkite.
Tuomet puodą nukelkite, sumeskite apelsino skilteles, ryžius, supilkite vyną, pamaišykite ir valgykite.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų (ir žievelė)
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
- 3 valgomieji šaukštai ryžių (virti)
- 50 mililitrų baltojo vyno (saldus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į 600 ml verdančio vandens sudėkite apelsino žieveles.
Nukoškite.
Į skystymą supilkite cukrų, ištirpintą vandenyje krakmolą, vėl pavirkite.
Tuomet puodą nukelkite, sumeskite apelsino skilteles, ryžius, supilkite vyną, pamaišykite ir valgykite.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą