REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (ir žievelė)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
  • 3 valgomieji šaukštai ryžių (virti)
  • 50 mililitrų baltojo vyno (saldus)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į 600 ml verdančio vandens sudėkite apelsino žieveles.
    Nukoškite.
    Į skystymą supilkite cukrų, ištirpintą vandenyje krakmolą, vėl pavirkite.
    Tuomet puodą nukelkite, sumeskite apelsino skilteles, ryžius, supilkite vyną, pamaišykite ir valgykite.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (ir žievelė)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
  • 3 valgomieji šaukštai ryžių (virti)
  • 50 mililitrų baltojo vyno (saldus)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į 600 ml verdančio vandens sudėkite apelsino žieveles.
    Nukoškite.
    Į skystymą supilkite cukrų, ištirpintą vandenyje krakmolą, vėl pavirkite.
    Tuomet puodą nukelkite, sumeskite apelsino skilteles, ryžius, supilkite vyną, pamaišykite ir valgykite.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų