Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 3/4 stiklinės apelsinų sulčių (šviežiai spaustos)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite miltus, kepimo miltelius bei cukrų.
Atskirai suplakite kiaušinius, alyvuogių aliejų ir apelsinų sultis.
Supilkite į miltų mišinį ir maišykite, kol gausis vientisa masė.
Gautą tešlą sudėkite į formeles.
Kepkite apie 16-18 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Palaukite kol atvės ir skanaukite.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 3/4 stiklinės apelsinų sulčių (šviežiai spaustos)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite miltus, kepimo miltelius bei cukrų.
Atskirai suplakite kiaušinius, alyvuogių aliejų ir apelsinų sultis.
Supilkite į miltų mišinį ir maišykite, kol gausis vientisa masė.
Gautą tešlą sudėkite į formeles.
Kepkite apie 16-18 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Palaukite kol atvės ir skanaukite.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą