Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 100 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš nurodytų ingredientų kiekių gausis 1 porcija.
Apelsiną gerai nuplauname ir nuskutame žievelę.
Supilame į puodą vandenį, sudedame cukrų, apelsino žievelę, užverdame ir paverdame dar apie 5 min.
Apelsino minkštimą gražiai išlupame iš odelių, susmulkiname, dedame į puodą ir pavirę keletą min. nukeliame nuo ugnies.
Pridedame citrinos sulčių, išmaišome ir atvėsiname.
Patiekiame šaltą.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 100 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš nurodytų ingredientų kiekių gausis 1 porcija.
Apelsiną gerai nuplauname ir nuskutame žievelę.
Supilame į puodą vandenį, sudedame cukrų, apelsino žievelę, užverdame ir paverdame dar apie 5 min.
Apelsino minkštimą gražiai išlupame iš odelių, susmulkiname, dedame į puodą ir pavirę keletą min. nukeliame nuo ugnies.
Pridedame citrinos sulčių, išmaišome ir atvėsiname.
Patiekiame šaltą.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą