Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 apelsinų
- 2 persikų
- 1.5 arbatinio šaukštelio sirupo (vanilinis)
- 2 valgomieji šaukštai degtinės
- 0.5 stiklinės vandens (sodos su citrinos ir laimo sultimis)
- šiek tiek ledukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vanilinį sirupą galima pasigaminti iš 1 vanilės lazdelės, 1 stiklinės cukraus bei 1 stiklinės vandens.
Viename inde sumaišome cukrų, vandenį bei perpus perlaužtą vanilės lazdelę.
Viską, nuolat maišant, kaitiname virš vidutinės ugnies, kol cukrus ištirpsta.
Tuomet nuimame nuo ugnies ir paliekame maždaug 1 val. atvėsti.
Išimame vanilės lazdelę ir supilama sirupą į stiklainį (gaunasi maždaug 1,25 stiklinės).
Padedame sirupą šaltai.
Kokteiliui sutriname persiko bei apelsino skilteles ir gautą masę sudedame į stiklinės apačią.
Užpilame vanilės sirupu, degtine, pridedame ledukų ir galiausiai supilame sodos vandenį.
Puošiame mėtos lapeliais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 apelsinų
- 2 persikų
- 1.5 arbatinio šaukštelio sirupo (vanilinis)
- 2 valgomieji šaukštai degtinės
- 0.5 stiklinės vandens (sodos su citrinos ir laimo sultimis)
- šiek tiek ledukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vanilinį sirupą galima pasigaminti iš 1 vanilės lazdelės, 1 stiklinės cukraus bei 1 stiklinės vandens.
Viename inde sumaišome cukrų, vandenį bei perpus perlaužtą vanilės lazdelę.
Viską, nuolat maišant, kaitiname virš vidutinės ugnies, kol cukrus ištirpsta.
Tuomet nuimame nuo ugnies ir paliekame maždaug 1 val. atvėsti.
Išimame vanilės lazdelę ir supilama sirupą į stiklainį (gaunasi maždaug 1,25 stiklinės).
Padedame sirupą šaltai.
Kokteiliui sutriname persiko bei apelsino skilteles ir gautą masę sudedame į stiklinės apačią.
Užpilame vanilės sirupu, degtine, pridedame ledukų ir galiausiai supilame sodos vandenį.
Puošiame mėtos lapeliais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą