REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto apelsinų (žievelė)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 1 litras degtinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Plonai nulupta apelsino žievelė smulkiai supjaustoma, užpilama degtine ir įberiama cukraus.
    Po 3—4 dienų perkošiama.
    Taip pat paruošiama degtinė su citrinos žievelėmis.

Autorius: Algirdas

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto apelsinų (žievelė)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 1 litras degtinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Plonai nulupta apelsino žievelė smulkiai supjaustoma, užpilama degtine ir įberiama cukraus.
    Po 3—4 dienų perkošiama.
    Taip pat paruošiama degtinė su citrinos žievelėmis.

Autorius: Algirdas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų