Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 15 mililitrų likerio (apelsininis, „Grand Marnier“)
- 20 mililitrų vermuto (saldus)
- 20 mililitrų vermuto (sausas)
- 3 arbatiniai šaukšteliai biterio (Angostura)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai dar reikės 45 ml burbono.
Supilkite šaltą likerį į taurę.
Vermutus, burboną bei biterį gerai sumaišykite ir supilkite į taurę su likeriu.
Įmeskite į taurę 1 vyšnią ir gabalėlį apelsino žievelės.
Patiekite.
Nuostabus skonių derinys!
INGREDIENTAI:
- 15 mililitrų likerio (apelsininis, „Grand Marnier“)
- 20 mililitrų vermuto (saldus)
- 20 mililitrų vermuto (sausas)
- 3 arbatiniai šaukšteliai biterio (Angostura)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai dar reikės 45 ml burbono.
Supilkite šaltą likerį į taurę.
Vermutus, burboną bei biterį gerai sumaišykite ir supilkite į taurę su likeriu.
Įmeskite į taurę 1 vyšnią ir gabalėlį apelsino žievelės.
Patiekite.
Nuostabus skonių derinys!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą