Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- 20 gramų sezamo sėklų
- 500 gramų upėtakių
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 2 valgomieji šaukštai džemo (apelsinų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruošti marinatą:
išspausti apelsino sultis, supilti į jas sojos padažą, garstyčias, apelsinų džemą ir maltos kalendros. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Upėtakį supjaustyti gabaliukais, sudėti į kepimo indą ir užpilti marinatu.
Palaikyti žuvį marinate 30 min. Tada apibarstyti sezamu ir kepti orkaitėje apie 20 min.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- 20 gramų sezamo sėklų
- 500 gramų upėtakių
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 2 valgomieji šaukštai džemo (apelsinų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruošti marinatą:
išspausti apelsino sultis, supilti į jas sojos padažą, garstyčias, apelsinų džemą ir maltos kalendros. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Upėtakį supjaustyti gabaliukais, sudėti į kepimo indą ir užpilti marinatu.
Palaikyti žuvį marinate 30 min. Tada apibarstyti sezamu ir kepti orkaitėje apie 20 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą