INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 2 vienetai upėtakių
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (žuviai)
- šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
- šiek tiek rozmarino
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalytus upėtakius gerai nuplaukite ir šonuose 3 kartus įstrižai įpjaukite.
Dubenėlyje sumaišykite išspaustą česnaką, žuvies prieskonius, druską, SANTAN MARIA rozmariną, pipirus, aliejų bei citrinų sultis ir gautu mišiniu įtrinkite žuvis.
Taip įtrintas žuvis palikti maždaug 30 min., kad išsimarinuotų.
Išmarinuotas žuvis kepkite grilyje virš įkaitusių žarijų, kol mėsa gerai iškeps.
Patiekite šiltas su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
Autorius: Eglė
REKLAMA