Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 2 vienetai upėtakių
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuviai)
  • šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek rozmarino

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 2 vienetai upėtakių
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuviai)
  • šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek rozmarino

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytus upėtakius gerai nuplaukite ir šonuose 3 kartus įstrižai įpjaukite.
    Dubenėlyje sumaišykite išspaustą česnaką, žuvies prieskonius, druską, SANTAN MARIA rozmariną, pipirus, aliejų bei citrinų sultis ir gautu mišiniu įtrinkite žuvis.
    Taip įtrintas žuvis palikti maždaug 30 min., kad išsimarinuotų.
    Išmarinuotas žuvis kepkite grilyje virš įkaitusių žarijų, kol mėsa gerai iškeps.
    Patiekite šiltas su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų