REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 2 vienetai česnakų (skiltelės)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai lašišų (filė, gabalai, po 150 g)
- 8 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai acto
- šiek tiek druskos
- 2 vienetai čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnaką nulupkite ir sukapokite. Čili pipirų ankštis perpjaukite per pusę, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Baziliką supjaustykite, sumaišykite su česnaku ir čili pipirais, įpilkite acto ir alyvuogių aliejų. Sutrinkite piure. Pasūdykite, įberkite pipirų.
Lašišos filė nuplaukite ir nusausinkite. Sutepkite pasigamintu marinatu ir kepkite grilyje po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
Labai skanu su VILNIAUS majonezo padažais. :-)
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 2 vienetai česnakų (skiltelės)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai lašišų (filė, gabalai, po 150 g)
- 8 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai acto
- šiek tiek druskos
- 2 vienetai čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnaką nulupkite ir sukapokite. Čili pipirų ankštis perpjaukite per pusę, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Baziliką supjaustykite, sumaišykite su česnaku ir čili pipirais, įpilkite acto ir alyvuogių aliejų. Sutrinkite piure. Pasūdykite, įberkite pipirų.
Lašišos filė nuplaukite ir nusausinkite. Sutepkite pasigamintu marinatu ir kepkite grilyje po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
Labai skanu su VILNIAUS majonezo padažais. :-)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą