Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 3 česnakų
- 0.5 vieneto svogūnų
- 700 gramų kiaulienos
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek sojos padažo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (5 rūšių pipirai)
- šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustome gabaliukais, baziliką, raudonėlius, sojos padažą, kiaušinį, druską ir pipirus sudedame į supjaustytą kiaulieną. Česnako smulkintuvu susmulkiname svogūną ir česnaką, viską išmaišome ir paliekame marinuotis 2 val.
Padažas:
300 g grybų (žiemos sezonu gali būti pievagrybiai)
2 vnt svogūno
1 šaukštas grietinės
"Knorr" grybų padažas (kaip pasigaminti nurodyta ant pakelio)
Viską kepame keptuvėje.
Kiaulieną, grybus ir padažą sudedame į skardą kepimui ir kepame orkaitėje kol kiauliena bus paruošta.
Patiekiame su bulvių koše arba makaronais. Pagardiname žalumynų padažu ir žaliuoju baziliku.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 3 česnakų
- 0.5 vieneto svogūnų
- 700 gramų kiaulienos
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek sojos padažo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (5 rūšių pipirai)
- šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustome gabaliukais, baziliką, raudonėlius, sojos padažą, kiaušinį, druską ir pipirus sudedame į supjaustytą kiaulieną. Česnako smulkintuvu susmulkiname svogūną ir česnaką, viską išmaišome ir paliekame marinuotis 2 val.
Padažas:
300 g grybų (žiemos sezonu gali būti pievagrybiai)
2 vnt svogūno
1 šaukštas grietinės
"Knorr" grybų padažas (kaip pasigaminti nurodyta ant pakelio)
Viską kepame keptuvėje.
Kiaulieną, grybus ir padažą sudedame į skardą kepimui ir kepame orkaitėje kol kiauliena bus paruošta.
Patiekiame su bulvių koše arba makaronais. Pagardiname žalumynų padažu ir žaliuoju baziliku.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą