REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 3 česnakų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 700 gramų kiaulienos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (5 rūšių pipirai)
  • šiek tiek raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustome gabaliukais, baziliką, raudonėlius, sojos padažą, kiaušinį, druską ir pipirus sudedame į supjaustytą kiaulieną. Česnako smulkintuvu susmulkiname svogūną ir česnaką, viską išmaišome ir paliekame marinuotis 2 val.

    Padažas:

    300 g grybų (žiemos sezonu gali būti pievagrybiai)
    2 vnt svogūno
    1 šaukštas grietinės
    "Knorr" grybų padažas (kaip pasigaminti nurodyta ant pakelio)

    Viską kepame keptuvėje.

    Kiaulieną, grybus ir padažą sudedame į skardą kepimui ir kepame orkaitėje kol kiauliena bus paruošta.
    Patiekiame su bulvių koše arba makaronais. Pagardiname žalumynų padažu ir žaliuoju baziliku.
    Skanaus.

Autorius: Andrius

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 3 česnakų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 700 gramų kiaulienos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (5 rūšių pipirai)
  • šiek tiek raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustome gabaliukais, baziliką, raudonėlius, sojos padažą, kiaušinį, druską ir pipirus sudedame į supjaustytą kiaulieną. Česnako smulkintuvu susmulkiname svogūną ir česnaką, viską išmaišome ir paliekame marinuotis 2 val.

    Padažas:

    300 g grybų (žiemos sezonu gali būti pievagrybiai)
    2 vnt svogūno
    1 šaukštas grietinės
    "Knorr" grybų padažas (kaip pasigaminti nurodyta ant pakelio)

    Viską kepame keptuvėje.

    Kiaulieną, grybus ir padažą sudedame į skardą kepimui ir kepame orkaitėje kol kiauliena bus paruošta.
    Patiekiame su bulvių koše arba makaronais. Pagardiname žalumynų padažu ir žaliuoju baziliku.
    Skanaus.

Autorius: Andrius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų