• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 120 gramų cukraus pudros
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus (kristalinis)
  • 6 vienetai kriaušių
  • 120 gramų margarino
  • 10 valgomųjų šaukštų slyvų (marmeladas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 160 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai pieno
  • 2 valgomieji šaukštai romo
  • 50 gramų kepimo miltelių
  • 100 gramų vanilinio cukraus
  • 3 arbatiniai šaukšteliai sulčių (citrinų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą margariną sudėkite su kiaušinių tryniais ir ištrinkite iki putų, suberkite cukraus miltelius, vanilinį cukrų, supilkite pieną, citrinų sultis, įmaišykite miltų bei kepimo miltelių mišinį, o galiausiai – standžiai išplaktus kiaušinių baltymus.
    Gautą tešlą supilkite į riebalais išteptą bei miltais išbarstytą kepimo formą.
    Kriaušes nulupkite, perpjaukite išilgai į keturias dalis, kiekvieną dalį dar 5-7 kartus negiliai skersai įpjaukite (griežinėlių nereikia išskirstyti) ir išdėliokite ant tešlos.
    Kepkite maždaug 45 min. iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
    Iškepusį dar karštą pyragą aptepkite marmelado bei romo mišiniu ir apibarstykite kristaliniu cukrumi.

Autorius: Nastiušha

INGREDIENTAI:

  • 120 gramų cukraus pudros
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus (kristalinis)
  • 6 vienetai kriaušių
  • 120 gramų margarino
  • 10 valgomųjų šaukštų slyvų (marmeladas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 160 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai pieno
  • 2 valgomieji šaukštai romo
  • 50 gramų kepimo miltelių
  • 100 gramų vanilinio cukraus
  • 3 arbatiniai šaukšteliai sulčių (citrinų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą margariną sudėkite su kiaušinių tryniais ir ištrinkite iki putų, suberkite cukraus miltelius, vanilinį cukrų, supilkite pieną, citrinų sultis, įmaišykite miltų bei kepimo miltelių mišinį, o galiausiai – standžiai išplaktus kiaušinių baltymus.
    Gautą tešlą supilkite į riebalais išteptą bei miltais išbarstytą kepimo formą.
    Kriaušes nulupkite, perpjaukite išilgai į keturias dalis, kiekvieną dalį dar 5-7 kartus negiliai skersai įpjaukite (griežinėlių nereikia išskirstyti) ir išdėliokite ant tešlos.
    Kepkite maždaug 45 min. iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
    Iškepusį dar karštą pyragą aptepkite marmelado bei romo mišiniu ir apibarstykite kristaliniu cukrumi.

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų