REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė alaus (silpnas)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus (augalinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai alų sumaišome su miltais, augaliniu aliejumi bei šiek tiek druskos.
    Bulves nuskutame ir paverdame pasūdytame vandenyje, kol jos beveik išverda.
    Apvirtas bulves supjaustome griežinėliais ir aptepame majonezu.
    Pavoliojame bulvių griežinėlius tešloje ir apkepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi.
    Patiekiame šiltas su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Monika

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė alaus (silpnas)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus (augalinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai alų sumaišome su miltais, augaliniu aliejumi bei šiek tiek druskos.
    Bulves nuskutame ir paverdame pasūdytame vandenyje, kol jos beveik išverda.
    Apvirtas bulves supjaustome griežinėliais ir aptepame majonezu.
    Pavoliojame bulvių griežinėlius tešloje ir apkepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi.
    Patiekiame šiltas su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų