INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   alaus (šviesus, bokalas) 
  -   50 mililitrų   likerio („Žagarės“) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Į pilno šalto alaus bokalo dugną įmesti stikliuką, pripiltą žagarės likerio.
 Rekomenduoju gerti atšaldytą.
 Gerkite atsakingai!   
    Autorius: Edvis 
           INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   alaus (šviesus, bokalas) 
  -   50 mililitrų   likerio („Žagarės“) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Į pilno šalto alaus bokalo dugną įmesti stikliuką, pripiltą žagarės likerio.
 Rekomenduoju gerti atšaldytą.
 Gerkite atsakingai!   
    Autorius: Edvis 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI