• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas alaus (šviesus, bokalas)
  • 50 mililitrų likerio („Žagarės“)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į pilno šalto alaus bokalo dugną įmesti stikliuką, pripiltą žagarės likerio.
    Rekomenduoju gerti atšaldytą.
    Gerkite atsakingai!

Autorius: Edvis

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas alaus (šviesus, bokalas)
  • 50 mililitrų likerio („Žagarės“)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į pilno šalto alaus bokalo dugną įmesti stikliuką, pripiltą žagarės likerio.
    Rekomenduoju gerti atšaldytą.
    Gerkite atsakingai!

Autorius: Edvis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų