• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 100 gramų ryžių (virti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių (virti)
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų grietinės
  • 150 gramų mesos (virta)
  • 60 gramų grybų (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui gaminti naudojame smulkiai pjaustytą virtą mėsą ir troškintus grybus, sumaišytus su smulkintomis svogūnų galvelėmis, virtais ryžiais, kapotu kiaušiniu, petražolių lapais. Viską sumaišome, pagardiname druska ir pipirais.
    Agurkus nulupame, perpjauname pusiau, išimame sėklas. Į vieną puselę prikemšame įdaro, kitą puselę pridengiame. Puseles surišame siūlu ir 20 minučių troškiname padaže, padarytame iš keleto šaukštų grietinės ir vieno šaukšto pomidorų tyrės. Į padažą galima įlašinti citrinos sulčių.

Autorius: Greta

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 100 gramų ryžių (virti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių (virti)
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų grietinės
  • 150 gramų mesos (virta)
  • 60 gramų grybų (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui gaminti naudojame smulkiai pjaustytą virtą mėsą ir troškintus grybus, sumaišytus su smulkintomis svogūnų galvelėmis, virtais ryžiais, kapotu kiaušiniu, petražolių lapais. Viską sumaišome, pagardiname druska ir pipirais.
    Agurkus nulupame, perpjauname pusiau, išimame sėklas. Į vieną puselę prikemšame įdaro, kitą puselę pridengiame. Puseles surišame siūlu ir 20 minučių troškiname padaže, padarytame iš keleto šaukštų grietinės ir vieno šaukšto pomidorų tyrės. Į padažą galima įlašinti citrinos sulčių.

Autorius: Greta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų