Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų abrikosų (džiovinti)
- 150 gramų aguonų
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 125 gramai margarino
- 50 gramų medaus (skystas)
- 1 vienetas kiaušinių (trynys)
- 275 gramai kvietinių miltų
- 50 gramų razinų
- 1 valgomasis šaukštas romo (arba konjakas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Abrikosus supjaustykite, sumaišykite su razinomis, apšlakstykite romu ir palikite 1 val. pastovėti.
Į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens.
Po to aguonas sumaišykite su vaisiais.
Iš miltų, margarino, kiaušinio bei medaus suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve.
Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite.
Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą.
Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 min.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 50 gramų abrikosų (džiovinti)
- 150 gramų aguonų
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 125 gramai margarino
- 50 gramų medaus (skystas)
- 1 vienetas kiaušinių (trynys)
- 275 gramai kvietinių miltų
- 50 gramų razinų
- 1 valgomasis šaukštas romo (arba konjakas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Abrikosus supjaustykite, sumaišykite su razinomis, apšlakstykite romu ir palikite 1 val. pastovėti.
Į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens.
Po to aguonas sumaišykite su vaisiais.
Iš miltų, margarino, kiaušinio bei medaus suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve.
Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite.
Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą.
Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 min.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą