REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų aguonų
  • šiek tiek cinamono
  • 230 gramų cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 75 gramai lazdyno reišutų
  • 8 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (tirpintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų