REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bananų
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 2/3 stiklinės pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 stiklinė grietinės
  • 2 valgomieji šaukštai riešutų kremo (Nutella)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti miltus, cukrų, druską ir sodą.
    Trynius atskirti nuo baltymų.
    Baltymus išplakti iki standžių putų
    Į trynius supilti ištirpintą sviestą, grietinę, pieną ir gerai išmaišyti.
    Po truputį supilti sausus ingredientus.
    Atsargiai įmaišyti baltymus.
    Bananus supjaustyti plonais griežinėliais.
    Keptuvę įkaitinti, patepti aliejumi arba sviestu, įdėti apie arbatinį šaukštelį tešlos, įspausti banano griežinėlį, uždėti nutellos ir uždengti tešla.
    Kepti ant nedidelės ugnies porą minučių, tada atsargiai apversti ir dar porą minučių pakepti.
    Apibarstyti cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bananų
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 2/3 stiklinės pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 stiklinė grietinės
  • 2 valgomieji šaukštai riešutų kremo (Nutella)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti miltus, cukrų, druską ir sodą.
    Trynius atskirti nuo baltymų.
    Baltymus išplakti iki standžių putų
    Į trynius supilti ištirpintą sviestą, grietinę, pieną ir gerai išmaišyti.
    Po truputį supilti sausus ingredientus.
    Atsargiai įmaišyti baltymus.
    Bananus supjaustyti plonais griežinėliais.
    Keptuvę įkaitinti, patepti aliejumi arba sviestu, įdėti apie arbatinį šaukštelį tešlos, įspausti banano griežinėlį, uždėti nutellos ir uždengti tešla.
    Kepti ant nedidelės ugnies porą minučių, tada atsargiai apversti ir dar porą minučių pakepti.
    Apibarstyti cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų