REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labai skanus ir greitai pagaminamas. O namai po to labai ilgai ir saldžiai kvepia.

Reikės:


  • 20 gr. džiūvėsėlių

  • 100 gr. grietinės

  • 1 arb. šaukštelio kepimo miltelių

  • 1 kiaušinio

  • 1 indelio kondensuoto pieno

  • 1 stiklinės miltų


Visus ingredientus sumaišyti, supilti į formą, išteptą riebalais ir pabarstytą džiūvėsėliais.

REKLAMA
REKLAMA

Galima pagal skonį pridėti riešutų. Šį kartą šį pyragą kepėme su riešutiniu kremu „Rududu“: kelis gabaliukus jo įdėjome jau į paruoštą ir į skardą išpiltą teštą.

Vis dėlto ir be papildomų priedų pyrago skonis pasakiškas.

Kepti 180 – 200 C laipsnių temperatūroje, 35 – 40 minučių.

Iškepus, palikti apie 20 minučių atvėsti. Dėmesio, karšto pyrago supjaustyti nepavyks!

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų