Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Žino viska,bet prekiaujanuodyja žmonės,laikas tokias rimi ir maximas ignoruotas ir nepirkt,tai gal nebekis žmogui juodu,pačios pardavėjos kalba
Prekybcentrių spekuliantai,kurie save vadina verslininkais,puikiai žino nuo pat pradžių,kad ta mėsa yra nesaugi.Šiaip,tai esu įsitikinęs,kad užkrėsta ji būna visada,paprasčiausiai,kartas nuo karto reikia pasirodyti,kad jie rūpinasi pirkėjais ir paslelbia.O ir pažiūrėkit,iki tol,kol paskelbia,juk kiel laiko jau būna praėję,per tą laiką,kas suvalgė,o daugelis čekių nelaiko.O kas kalba ir net tiki, kad tikrina mėsą ir kitus maisto produktus,šiems žmonėms galiu pasakyti,kad arba jūs esat perdaug naivūs,arba- tiesiog kvaili.
Kodėl nieko nesakote apie bulves? Tarkuotos reta tarka kepant ant aliejaus jos tirpsta, žliunga ir su kefyru valgiau jas tarsi saldų vandenį. Senovinės būdavo traškios, neprisigerdavo aliejaus ir nesaldžios.
@Gretutė Bulvės virsdavo saldžiomis, kai gaudavo pašalti
velka mesa is kazkokiu pasaulio savartynu o vet. tarnyba nupirkta,nieko nemato.Uztat jei zmogelis augina sau kiaule,vet tarnyba itin akyla ir griezta.
Vištienos vyniotinį...su slyva, tai pasirodo buvo jau pašvinkęs...
kai ruzai puls, sužinosit paskutiniai, kad valdžia visa pabėgo į egzilį jūsų valdyti.
Bananų respublikoj nieko naujo... O dar iš Rusijos juokiamės...
gerai bet dalis valgyklu restoranu irgi galimai patieke is tokiu produktu pagaminta meniu. Kaip tokiu budu grazinti klientui? i sloika?
vietoi tos paklodes prirasytos, geriau tiesiog fotografijas produktu kurie yra netinkami vartoti ir reiktu grazinti. Butu ir naudinga ir suprantama.
kai jau suvagyta !
@sužino ir WC palikta.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų