REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Pikniko akimirka (nuotr. Organizatorių)

Virš trijų tūkstančių vilniečių ir sostinės svečių suplūdo į pievelę prie Baltojo tilto, kurioje ketvirtadienio vakarą įvyko kasmetine vasaros tradicija jau tapęs šeštasis „Borjomi piknikas“. Renginio dalyviai mėgavosi ne tik grynu oru ir gyva Jurgio Didžiulio muzika, bet ir skanavo Lietuvos BBQ kepėjų asociacijos paruoštą maistą. Viso ketvirtadienį buvo išdalinta net 3150 sausai brandintos smulkintos jautienos mėsainių ir 4000 buteliukų mineralinio vandens. 

14

Virš trijų tūkstančių vilniečių ir sostinės svečių suplūdo į pievelę prie Baltojo tilto, kurioje ketvirtadienio vakarą įvyko kasmetine vasaros tradicija jau tapęs šeštasis „Borjomi piknikas“. Renginio dalyviai mėgavosi ne tik grynu oru ir gyva Jurgio Didžiulio muzika, bet ir skanavo Lietuvos BBQ kepėjų asociacijos paruoštą maistą. Viso ketvirtadienį buvo išdalinta net 3150 sausai brandintos smulkintos jautienos mėsainių ir 4000 buteliukų mineralinio vandens. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

„Piknikas prie Baltojo tilto tapęs tradicija. Džiugu prisidėti prie Vilniaus miesto nuostabios nuotaikos kūrimo. Iškylų metu smagiausia matyti žmonių šypsenas. Tikime, kad pikniko dalyviai atrado gardžius ir naujus skonius bei pojūčius. Linkiu kuo dažniau mėgautis draugų ir artimųjų kompanija, plėtoti piknikų kultūrą Lietuvoje ir gyventi gardžiai.“, - teigia T.Rudienė.

REKLAMA

Pikniko metu maistu rūpinosi profesionalūs Lietuvos BBQ kepėjų asociacijos kepėjai. Susirinkusius jie kvietė skanauti mėsainius su sausai brandinta smulkinta jautiena, idealiai tinkančia iškyloms. Šiuos ypatingai sultingos ir minkštos mėsos paplotėlius galima nepriekaištingai iškepti grilyje ir mėgautis naujausias kulinarines tendencijas atspindinčiais skoniais.

 

Masinis „Borjomi piknikas“ Lietuvoje vyksta šeštus metus iš eilės. Pirmasis piknikas ant pievelės greta Baltojo tilto įvyko 2012 m. Praėjusiais metais savo receptais iškyloje dalijosi ir žinomi, gaminti bei iškylauti mėgstantys žmonės – menininkė Nomeda Marčėnaitė, renginių vedėjas ir organizatorius Giedrius Masalskis, keliautojas, knygos „Pasaulio puodai“ autorius Vytaras Radzevičius, vaikų pamėgtas Gustavas – Audrius Rakauskas ir Lietuvos BBQ kepėjų asociacijos prezidentas Juozas Kaminskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų