REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jums reikės:

Jums reikės:

REKLAMA

400 gramų pangasijos filė

1 obuolio

1 šaukštas kvietinių miltų

druskos

1 šaukšto aliejaus

1 šaukštelio cinamono

pusės stiklinės grietinėlės

Paruošimas:

Obuolį supjaustykite  žiedais, išimkite sėklas. Vieną pangasijos pusę pabarstykite miltais. Į įkaitintą aliejų sudėkite žuvį miltuota  puse, pakepkite 4 min.  ir apverski.

Tada žuvies ant viršaus sudėkite obuolius, pabarstykite cinamonu ir druska, užpilkite grietinėle, uždenkite ir troškinkite 25 min.

Retkarčiais palaistykite  žuvį grietinėle.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų