Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    Šokolado galiojimo terminas turi būti kaip sviesto, spalvos pasikeitimas rodo šokolado amžių.kas atrodo nešviežias,toks ir yra
                    
    
   @Logiška
                Tikrai logiška tai, kad sandėliuose ir parduotuvėse yra viena temperatūra ir drėgmė, o namie,- jau kitaip... Būna, kad pabąla, ypač vasarą per karščius... Ir dar : jei šokoladas tikras, tai jis net tiesiog rankose ima tęžti  (kakavos sviesto lydymoosi temperatūra yra pakankamai žema), o jei dirbtinis "ale šokoladas" su palmių aliejumi,- tuomet liks toks pat tvirtas ... Todėl nesipiktinkit, jei šokoladas tiesiog pirštuose minkštėja ir "tepa" viską aplinkui...
                    
    
   
  
  
  
  
  
 
Pabalo šokoladas? Pasakė, ar jį saugu valgyti