REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kodėl saliamis? Todėl, kad galutinis vaizdas primena dešrą. Žinoma, galite taip „neišsidirbinėti“, bet kartais visai smagu taip pažaisti“, – sako tinklaraščio autorė Edita.

„Kodėl saliamis? Todėl, kad galutinis vaizdas primena dešrą. Žinoma, galite taip „neišsidirbinėti“, bet kartais visai smagu taip pažaisti“, – sako tinklaraščio autorė Edita.

REKLAMA

Tinginiui reikės: 150g sviesto; 50g kakavos miltelių; 1 kiaušinio; 100g cukraus pudros; 70g nelukštentų pistacijų; 20g kokoso drožlių; 100g sausainių su razinomis; 3v.š. cukraus pudros apvoliojimui.

GAMINIMAS

1. Priekaistuvyje išlydykite sviestą ir sudėkite kakavos miltelius. Gerai išmaišykite, kad masė būtų vientisa. Palikite šiek tiek atvėsti.

2. Dubenyje išplakite kiaušinį su cukraus pudra. Į gautą masę sudėkite kakavinę masė ir išmaišykite.

3. Kitame dubenyje sudėkite išlukštentas nesmulkintas pistacijas, kokoso drožles ir gabaliukais sulaužytus sausainius. Išmaišykite ir ant jų užpilkite šokoladinę masę. Dar kartą permaišykite.

REKLAMA
REKLAMA

4. Ant maistinės plėvelės dėkite gautą masę ir suformuokite dešros formos gabalėlį. Galus užriškite ir laikykite šaldytuve kelias valandas arba per naktį.

5. Išimkite gabalėlį iš maistinės plėvelės, apvoliokite cukraus pudroje ir perriškite virvele.

p.s saliamis gaunasi sodraus šokoladinio skonio ir tikrai ne per saldus.

Šaltinis: Oditėlės blogas  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų