REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei planuojate gardžiai pavalgyti, imkitės čeburekų recepto, kuris sužavės nuo pirmojo kąsnelio. Skonis pranoko lūkesčius, todėl įsidėmėkite receptus.

Jei planuojate gardžiai pavalgyti, imkitės čeburekų recepto, kuris sužavės nuo pirmojo kąsnelio. Skonis pranoko lūkesčius, todėl įsidėmėkite receptus.

REKLAMA

Jums prireiks: 

5 apvalių lavašų, 300 gramų kumpelio, 350 gramų fermentinio sūrio, 10 pievagrybių, 3-4 marinuotų agurkėlių, pomidorų padažo, 4 valgomųjų šaukštų majonezo, 1 kiaušinio, 2-3 valgomųjų šaukštų miltų, stiklinės pieno. 

Iš pradžių kumpį, sūrį, agurkus ir pievagrybius supjaustykite nedideliais, plonais gabaliukais. Viską dėkite į dubenį ir gerai išmaišykite, kad įdaras tolygiai pasiskirstytų.

Tada į įdarą dėkite majonezo ir pomidorų padažo, viską išmaišykite. Ant vienos lavašo pusės dėkite įdarą.

Užlenkite pusiau ir mirkykite į plakinį (leiskite nuvarvėti). Dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Skanaukite!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų