Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Aš tik nesenai atraudau juos - man super skanu! Acheta dar ir duoneles gamina iš jų - tobulas užkandis!
Dar is kinu juokiasi.. lietuviai ne ka geresni, svirpliai, sraiges, varlės, krevetes, midijos- snargliai kazkokie, fu...
Tai jie tegu ir eda,o mes,lietuviai dar galim ir savo ,pilnaverti maista VALGYTI.
Labai skanus gausis pikantiškas patiekalas iš ožio, tik reikia būtinai barzda nulupt, nes kvapas gali sugadinti patiekalą ir būtina prieš kepant nudirbti oda ir lytinius organus pašalinti, nes ten gali patiekalas pakeisti spalva
Čia būtu tas pats jei paimti karvę ir ją sumalti su kailiu ragais ir visu žarnynu. Turėtu labai ekologiškas patiekalas gautis.
Azijoje net malta suda valgo ne tik svirplius ir tarakonus. Is ten visos ligos i pasauli ir atkeliauja.
Svirpliu fermos bando verslus gelbeti reklaminiais straipsniais
Aš ir už dyką jų neimčiau. Šlykštu
Užsieniečiai- iš kur? Kinijos ar Indonezijos? Ten įprasta.
Kiek daug ištirta jau iš karto, kad geriau pasisavina iš svirplių medžiagas, kad tų medžiagų daugiau nei kitur... Čia kaip su sviestu : tai kenksminga, tai paskui jau naudinga. Kaip bizniui reikia, taip ir varto. Pacukruokite ir bus vietoje čiupa čiups ledinukų.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų