REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po dalyvavimo projekte „Šuolis“, 65-erių Joana Bartaškienė sužydėjo dar ryškesnėmis spalvomis. Ji ne tik žavinga, puikios nuotaikos, energinga, bet ir, kaip pati paminėjo, „įėjusi į formą“. Todėl tokios šventės, kaip Kalėdos ar Velykos – ne į naudą nė vienam sveikuoliui. Leidžiame sau ilsėtis, švęsti ir persivalgyti.

Po dalyvavimo projekte „Šuolis“, 65-erių Joana Bartaškienė sužydėjo dar ryškesnėmis spalvomis. Ji ne tik žavinga, puikios nuotaikos, energinga, bet ir, kaip pati paminėjo, „įėjusi į formą“. Todėl tokios šventės, kaip Kalėdos ar Velykos – ne į naudą nė vienam sveikuoliui. Leidžiame sau ilsėtis, švęsti ir persivalgyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nusprendėme aerobikos trenerės ir televizijos projektų žvaigždės paklausti, ką gi per Šv. Velykas ant stalo reikėtų dėti bei kur ir kokioje kompanijoje pati Joana Velykas švęsti žada.

REKLAMA

„Tradiciškai, taip, kaip mama mokė. Ką turi geriausia – ir dedi ant stalo. Kaip tik brolis atvažiuos iš Birštono, nors per visas šventes tradicines mes ten važiuodavom. Tai va, dabar jau mums reikės stalą ruošti. Gaila, kad vienas sūnus Velse gyvena, bet užtai kitas prie šventinio stalo su šeima šalia tikrai sėdės“, – išdavė moteris.

Išklausinėjome Joanos ir kokiu būdu kiaušinius marginti žada. „Marginsime irgi tradiciškai – dieną prieš Šv. Velykas, šeštadienį. Labiausiai man patinka tie dažai margučiams, kur ir nagus nudažo. Man jie patys gražiausi. Gaunasi tokia vaikiška makliavonė. Po to stovim su vyru ir acetonu valomės tuos dažus nuo pirštų arba dar mėgstame į svogūnų laiškus suvynioti ir burokėlių sultyse virti. Na, šitie, aišku, pusryčiams, o tuos gražius dedame lauktuvių vaikams“, – velykinių tradicijų smagumais pasidalino Joana.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų