REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šie velykiniai margučiai tikrai patys gražiausi – mano mama juos daro jau keletą metų iš eilės, o šį kartą juos išbandžiau ir aš“.

„Šie velykiniai margučiai tikrai patys gražiausi – mano mama juos daro jau keletą metų iš eilės, o šį kartą juos išbandžiau ir aš“.

REKLAMA

Tokiems margučiams prireiks tik vieno ingrediento – vyno. Geras dalykas tas, kad juos ruošti yra labai lengva ir po proceso nereikės kuopti betvarkės virtuvėje. Viskas, ką reikės padaryti – maždaug 7 minutes kiaušinius pavirti stipriame raudoname vyne.

Kiaušiniai turi būti visiškai panardinti į vyną, rašoma amazinglytasty.com.

Po to vyne juos reikia palikti dar 12 valandų. Paprasčiausias būdas – kiaušinius išvirti vakare ir palikti juos mirkti per naktį. Po 12 valandų juos išimkite, sudėkite į sausą lėkštę ir palikite džiūti. Svarbu kiaušinių neplauti ir netepti aliejumi. Visiškai jų nelieskite, kol jie iki galo nenudžius. Štai kaip kiaušiniai turi atrodyti juos išėmus:

Pamatysite, kad kiaušiniai atrodo lyg padengti smėliu, o jiems džiūstant smėlio granulės pradės panašėti į kristalus.

REKLAMA
REKLAMA

Užbaigti tokie margučiai bus matinės spalvos, padengti tūkstančiais smulkių kristalų. Tai – lyg Svarovskio kiaušiniai. Žinoma, jie labiau blizga ryškioje šviesoje.

Dar vienas svarbus dalykas – vyno nemaišyti su vandeniu. Jei tai padarysite, rezultatas nebebus toks geras. Žinoma, vyno gali būti truputį gaila, todėl nusipirkite butelį pigiausio. Nuotraukoje esantys margučiai nudažyti pačiu pigiausiu „Cabernet Sauvignon“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų