REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Moterų televizijos TV8 konditerinė laida „Gardu Gardu“ šį penktadienį 20.30 val. taps rimtu išbandymu talentingų konditerių duetui. Šokolado meistras Ali Gadžijevas ir profesionali konditerė Jekaterina Buldakova rodys, kad iš populiariųjų rudens gėrybių galima pasigaminti stulbinančių desertų. Tokių, kurie gali nukonkuruoti tradicinį obuolių pyragą ir įprastas uogienes.

Moterų televizijos TV8 konditerinė laida „Gardu Gardu“ šį penktadienį 20.30 val. taps rimtu išbandymu talentingų konditerių duetui. Šokolado meistras Ali Gadžijevas ir profesionali konditerė Jekaterina Buldakova rodys, kad iš populiariųjų rudens gėrybių galima pasigaminti stulbinančių desertų. Tokių, kurie gali nukonkuruoti tradicinį obuolių pyragą ir įprastas uogienes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors kiekviena šeimininkė jau yra išbandžiusi įvairių obuolių pyragų receptų, o daugelis turi savo firminius, Jekaterina pasiruošusi atskleisti, kaip išsikepti tokį pyragą, kokį ji išmoko kepti iš profesionalaus prancūzų konditerio.

REKLAMA

Ali žada visų mėgstamas tradicines močiučių uogienes nurungti egzotiška uogiene, kuri pagaminama paprastai, tačiau gamybos būdas laikomas bene pačiu moderniausiu pasaulyje.

„Mes nesakome, kad močiučių receptai blogi, tačiau su mūsų patarimais jie gali tapti šiuolaikiškesni, ir kas žino – gal patiekalai kur kas gardesni? Juk turint kalną obuolių ir kitokių rudens gėrybių dabar pats laikas eksperimentuoti virtuvėje ir atrasti naujų gardžių būdų gaminti bei konservuoti. Aš kiekvieną rudenį vis sukuriu ką nors naujo vien dėl to, kad prisirenku idėjų ir pats drąsiai bandau naujus skonių derinius“, – atvirauja Ali.

Kol konditeriai konkuruos su močiutėmis, „Gardu Gardu“ personažė Gardžioji Fėja nuskris į saulėtąją Pietų Prancūziją. Kodėl ir ką ji ten nuveiks, TV8 žiūrovės išvys jau rytoj, penktadienį, 20.30 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų