Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Taurageje jau senai toks.kugelis kepamas
O kam tie miltai kugelyje?
nors nerodytų, apetitą sugadino...
Kam tie pomidorai ir kažkokia balta makalyne, usdetu gražių spirguciu ir grietinės, tada, gal panašu būtų į bulvinius blynus, ir kam dar tie miltai reikalingi? nusunk skystima ir bus liuks, jau ir taip visų pilvai išvirė vyrai nemato savo koto, bobos apsitempusios tas tymkes per visas siūlės braska
Kam tie miltai ?
Kiaušinis?
Nesamonė!
@Onutė Kam tos bulves isvis
Nematau nieko naujo, tiesiog jaunos šeimininkės daug ko nežino ir net neturi galimybių iškepti tokį kugeli koki kepė mūsų močiutės, I kugeli gali dėti bet ką, bet šiai dienai ji su ku taip iškepti kaip kepdavo mūsų močiutės, paprasčiausiai, naujos technologijos neleidžia to padaryti, jus pagalvokit, kur kugelis iškepa per valandą, o kur kugelis kepdavo beveik visą dieną, ir jis ten tusindavosi. Tai buvo malkinės krosnis, kurias ikaitindavo malkomis, ir dalį žarijų is imdavo, ir ten tusindavosi kugelis, jis būdavo nu skardoje, o puode. Šiandieninės technologijos, manau nelabai leidžia iškepti tokį kugeli.
O kam miltai ? I kugeli nesideda.
O kas cia kitaip?
sitas receptas ir musu seimai patinka.Tik mes darom be kiausiniu,kadangi dedama mesa.Ir tarkius pienu plikinam pirmiausiai,o tada jau dedam visus priedus.Pagal sita recepta labai skaniai gaunasi su vistiena,su kepenelemis,zodziu,reikia ijungti fzntazija.
@Aha, pamirsau pamineti,kad miltu i kugeli mes nededam.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų