Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Daug vargo dėl nieko,bet kaip visada išsiliejo į sekmadieninį pamokslą.
Kiaušinį kepu kitaip
Į keptuvę įdedu sviesto ir aliejaus po nedaug, kai įkaista įmušu kiaušinius, užberiu druskos ir pastoviai maišau kol baltymas sukepa, svarbiausia neperkept, jau baltymas bala ir greit nuimt nuo ugnies ir į lėkštę, labai skanu, tokia marga kiaušinienė, balta geltona, super skani
Kiaušinį iškept moku,verčiau pasakykit iš kur gauti raudono vandens barščiams???
@X Man tai skaniau mėlyni barščiai :)))
@X Na, galima gera pavalgyti burokėlių (geriau virtų...) ir pasigaminti tokio lyg ir vandens, bet jau rausvoko...
Kiaušinio trynys turi daug cholesterolio, todėl patariama valgyti ne daugiau kaip po vieną kiaušinį kas antrą dieną


Susijusios diskusijos Banga forume




Skaitomiausios naujienos




Į viršų