• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šaldiklyje tūnojo senai užmiršta tortilijos pakuotė... Gaila buvo į ją kaskart žiūrėt pravėrus stalčių, bet išaušo diena, kai ji išvydo orkaitės patalpas ir tapo puikiu patiekalu“, – rašo „Oditėlės blogas“ autorė.

„Šaldiklyje tūnojo senai užmiršta tortilijos pakuotė... Gaila buvo į ją kaskart žiūrėt pravėrus stalčių, bet išaušo diena, kai ji išvydo orkaitės patalpas ir tapo puikiu patiekalu“, – rašo „Oditėlės blogas“ autorė.

REKLAMA

Jums reikės:

Tortilijų; 500g kiaulienos faršo, svogūno, česnako, aitriųjų paprikų, sojos; indelio konservuotų kukurūzų; kopūsto, majonezo; fermentinio sūrio.

Viskas itin paprasta ir greita. Tortiliją, žinoma, atšildžiau, bet iš karto patariu naudoti šviežią, nes šaldyta pakankamai trapi.

Faršą pakepiname keptuvėje, beriame pusžiedžiais supjaustytą svogūną, česnakiuką. Įmaišome prieskonius. Kai šiek tiek pravėsta, sudedame kukurūzus. Tortiliją patepame majonezu. Ant jos dedame plonai supjaustytą kopūstą ir paruoštą faršą.

Šviežią susuksite lengviau. Aš susukau gabalėlius, pagal taip, kaip buvo sulankstyta Tortilija. Kai kuriuos gabalėlius teko perpjauti.

REKLAMA
REKLAMA

Stačiomis sudėjau į skardą, kiekvieną sutvirtinau dantų krapštuku ir ant viršaus uždėjau tarkuoto fermentinio sūrio.

Pašaunam į orkaitę, tol kol sūris išsilydys. Gavosi tikrai ne sausi ir žiauriai skanu buvo valgyti nenaudojant įrankių. Tiesiog į rankas ir kąsnis į burną. Mmm skanumėlis. O įdarui galite pasitelkti savo neribotą fantaziją.

Šaltinis: „Oditėlės blogas“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų