REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mėgstu konservuoti. Man patinka pats procesas. Stebėti, kaip stiklainiai su vasaros gėrybėmis rikiuojasi rūsyje, pilnėja lentynos”, – rašo „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Mėgstu konservuoti. Man patinka pats procesas. Stebėti, kaip stiklainiai su vasaros gėrybėmis rikiuojasi rūsyje, pilnėja lentynos”, – rašo „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Iš normos marinato užpyliau 6 l agurkų: Agurkų pagal poreikį.

Marinatas: 3 l vandens; 5 v. š. druskos; 1 st cukraus; 0,5 l acto; Kelios skiltelės česnako; Keli krapų žiedai; Saujelė vyšnių lapų; Saujelė juodųjų pipirų grūdeliais; 4 – 6 lauro lapai.

Stiklainius švariai išplauname ir iškaitiname. Agurkus nuplauname, nupjaustome galiukus. Į puodą sudedame marinatui skirtus produktus ir paverdame. Išgriebiame lapus. Po truputį dedame agurkų.

Juos šiek tiek pakaitiname. Sudedame į stiklainius. Marinatą dar kartą užverdame ir užpilame juo agurkus. Stiklainius užsukame, apverčiame dangteliais žemyn. Užklojame storu rankšluosčiu ir leidžiame atvėsti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų