Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Higiena tai viena,ale ekspertu nereik.pilna lietuva ekspertu.sex eksperciu .must by.iu zinoves
Kur gavot licenzija ekspertes,gal anglijos fermose dalina sertifikatus kiausiniu rinkejoms.
@Aliosa Nejaugi toks bukas Aliosa esi ir nieko nenutuoki apie paparasciausia maisto higiena
Kiausiniu negalima laikyti saldytuve prie kitu maisto produktu, nes galima uznesti salmonele. Zali kriausiniai prilyginami zaliai mesai, bakteriskumo atzvilgiu. Todel juos reikia laikyti atskirame skyriuje, kur nelaikomi gatavi maisto produktai. O maitinimo imoneje laikyti atskiroje patalpoje ir pries naudojama dezinfekuoti.
@Juk Geriausiai kiausiniai isilaiko pelenuose iki puses metu vistos nuorudens iki pavasario nededavo kiausiniu ir mociute juos iki velyku islaikydavo butent pelenuose.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų