Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Tikri kugeliai tie bulvių fanatai, nežinojo iki šiol tokio recepto... Xexe
Ne tik šokinės, bet ir apsiverks, kad an
Ne tik šokinės, bet ir apsiverks, kad an
Tau
Ne tik šokinės, bet ir apsiverks, kad an
Ne tik šokinės, bet ir apsiverks, kad an
Tau
Ne tik šokinės, bet ir apsiverks, kad an
Ne tik šokinės, bet ir apsiverks, kad an
Tau
Ne tik šokinės, bet ir apsiverks, kad an
Ne tik šokinės, bet ir apsiverks, kad an
Tau
Labai mandrai čia surašyti paprasti dalykai. Į sugrūstas bulves beriame miltus, išminkome, paėmę dalį rankomis suformuojam "dešrą", lengvai iš viršaus suplojam ir pjaustom gabaliukais. Kepam kol iškils ir paruduos gražiai. Vartyti nereikia. Labai skanu sviesto - grietinės padažas. Ištirpinti inde sviestą, sudėti grietinę, prieskonius, druską. Kepinius sudėti į aukštesnį dubenį. Karštą padažą užpilti ant jų , išmaišyti, uždengti ir leisti keletą minučių "sudrėkinti" kepiniukus. Aukštaitijoje tai vadinama bulbonais
Tikrai nieko čia naujo ☹visą gyvenimą valgėm mamos taip darytus švilpikus, tik aš vietoj lašinių naudoju karšto rūkymo šoninę-tikrai skanu
O kur dedame dar tris dalis bulvių masės,ir iš vis viskas nekonkreciai
Ką reiškia bulvių masės miltų ? Čia krakmolo ?
Labai skanu
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų