• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Baras „California“ trankiai atšventė 13-ąjį gimtadienį: pasirodė ir Petras Daunys su mylimąja Rasa Barauskaite

Sostinės viešbutyje „Imperial Hotel & Restaurant“ įsikūręs legendinis baras „California“ stebino savo ištikimiausius lankytojus, sukvietęs juos į savo 13-ąjį gimtadienio vakarėlį. Virtuvės meistrai patiekė firminius baro patiekalus: šviežias austres, ant ugnies keptas krevetes, kumpio „jamon“ užkandžius, pyragėlius su „choriso“ dešra... Svečių laukė milžiniškas gimtadienio tortas, įvairiaspalviai kokteiliai ir nuostabus atlikėjo Petro Daunio pasirodymas su šventine pop jazz programa.  

41

Sostinės viešbutyje „Imperial Hotel & Restaurant“ įsikūręs legendinis baras „California“ stebino savo ištikimiausius lankytojus, sukvietęs juos į savo 13-ąjį gimtadienio vakarėlį. Virtuvės meistrai patiekė firminius baro patiekalus: šviežias austres, ant ugnies keptas krevetes, kumpio „jamon“ užkandžius, pyragėlius su „choriso“ dešra... Svečių laukė milžiniškas gimtadienio tortas, įvairiaspalviai kokteiliai ir nuostabus atlikėjo Petro Daunio pasirodymas su šventine pop jazz programa.  

REKLAMA

Sekdamas pasaulines maisto ir gėrimų kultūros tradicijas populiarusis Vilniaus gastrobaras „California“ dirba kiekvieną dieną ir pasitinka svečius su pačiais skaniausiais kokteiliais, šampano rūšių įvairove ir užkandžiais net ir vėlyvu laiku, o savaitgaliais iki 15 valandos stebina vėlyvųjų pusryčių – „brunch“ patiekalais, rašoma pranešime spaudai. 

Gastrožinovai tikina, kad restoranas ar baras turi atsinaujinti kas 3-7 metus. „California“ kito jau ne sykį.  Po trijų sėkmingų gyvavimo metų baras išsiplėtė beveik dvigubai, kad galėtų sutalpinti kuo daugiau svečių. Vos atsidaręs savo lankytojams siūlė tik ispaniškų užkandėlių - tapas. Po keleto metų pasipildė visa amerikietiškos virtuvės klasika – burgeriais, šonkauliais ir kitais griliaus patiekalais.  

REKLAMA
REKLAMA

Jau daugelį baro gyvavimo metų į jį užsuka ir didžiausi austrių mėgėjai, nes čia visada gali gauti  austrių, tiek patiektų tradiciškai, tiek – įmantriai, gurmaniškai. Visi žino, kad „Austrių gliaudymo čempionatas“ yra organizuojamas kiekvieną rugsėjį „Imperial Hotel & Restaurant“, o baro meniu papildomas įvairiomis austrių rūšimis. 

„California“ nuolat atnaujina meniu, atsižvelgiant į metų sezoną, maisto tendencijas ir, žinoma, svečių pageidavimus palikti firminius gomurį lepinančius užkandžius ir patiekalus. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų