REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 televizijos laidos „Maisto kelias“ vedėjai Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius ir Dominykas Kupčinskas lankėsi Panevėžyje. Įkvėpti šio miesto laidos vedėjai žiūrovus nustebino pagaminę panevėžietiškus mėsainius. Kviečiame išbandyti šį receptą ir tv3.lt skaitytojus!

TV3 televizijos laidos „Maisto kelias“ vedėjai Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius ir Dominykas Kupčinskas lankėsi Panevėžyje. Įkvėpti šio miesto laidos vedėjai žiūrovus nustebino pagaminę panevėžietiškus mėsainius. Kviečiame išbandyti šį receptą ir tv3.lt skaitytojus!

REKLAMA

30-metį mininčios žiūrimiausios televizijos TV3 žiūrovus ir vėl džiugina kelionių po Lietuvą projektas „Maisto kelias“.

Kiekvieną šeštadienį laidos žiūrovai galės stebėti, kokiuose regionuose svečiuojasi laidos vedėjai bei sužinoti netikėtus maisto receptus.

„Maisto kelias“

Šį sezoną po Lietuvą keliauja ir neatrastų vietų bei skonių ieško žinomi trijų skirtingų kartų atstovai – baleto šokėjas ir choreografas Jurijus Smoriginas (67), aktorius ir renginių vedėjas Darius Petkevičius (49) bei profesionalus virtuvės šefas Dominykas Kupčinskas (27).

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienos laidos pabaigoje, padedamas kitų dviejų vedėjų, profesionalus virtuvės šefas D. Kupčinskas, įkvėptas tam tikro miesto ar regiono, sukurs aplankytą miestą atitinkantį patiekalą.

REKLAMA

Tad kviečiame susipažinti su tuo, ką laidos vedėjai žiūrovams paruošė šįkart, apsilankę Panevėžyje!

Panevėžietiški mėsainiai „Pan-burger“

Ingredientai:

  • Mėsainių paplotėliai „Mėsos broliai“;
  • Mėsainių bandelės;
  • Aštrus majonezas „Mėsos broliai“;
  • Čederio sūris;
  • Svogūnai;
  • Salotų lapai;
  • Marinuoti agurkėliai.

Gamyba:

Kepsninėje apkepiname žiedais supjaustytus svogūnus. Dedam kepti mėsospaplotėlius. Kai apverčiame paplotėlį, ant viršaus dedame po Čederio sūrio riekelę, kad sūris išsilydytų. Mėsą iš abiejų pusių kepame po maždaug 3 minutes.

REKLAMA
REKLAMA

Po to paskrudiname bandeles, aptepame jas aštriu majonezu, dedame salotos lapą, ant viršaus – mėsos paplotėlį su išsilydžiusiu sūriu, tada dedame apkepintus svogūnų žiedus, pjaustytus marinuotus agurkėlius, antrą bandelę ir ragaujame. Skanaus!

„Maisto kelias“ – kiekvieną šeštadienį, 9.30 val., tik per TV3! 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų