Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Supjaustau gabalais Mineralinis- darida arba vytautas kad apsemtu,,krapų , su žievele citrina supjaustau pipirų juodų, ir druskos
Svogūnu nededu.3-4 val. Arba iš vakaro poto išmasažuoju mėsos gabalėlius kad minkšti būtų.
Sumalu daug svogunu pamidoru keleta druska dedu pries pat kepant ir kuo puikiausi
Dar ir atskleide... paslaptį...nu zmones, užsiimti reikia tuo ka mokat, o ne š malti...
Na nerasykit tokio briedo...jau geriau visai nerasykit nieko...kulinarai...siaubas
Basics 101. O dar ir receptas blogai parašytas
Aprašyme druskos kiekis nežmoniškas,visose kulinarinėse knygose nurodomas daug mažesnis kiekis,ir jis išbandytas bei teisingas
Kuo tolyn tuo kvailyn
Ner nieko geriau kaip pvz
2 kg svogunu ir du kg kiaulienos sprandines ir viska tai gerai su rankomis pamaigyt apie 0,30 min zinoma pridejus pries kepima dar druskos.
Lengva ir be galo minksti bus saslikai.
Butu geriau jei dar per naktyi palaikytumete.
Patys mokam išsikepti.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų