Atskleidė paprastą ir labai skanų šašlykų marinatą: užsirašykite ir išbandykite

, Publikuota 2021.05.08 09:37

Va taip 2021-05-14 23:26:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Supjaustau gabalais Mineralinis- darida arba vytautas kad apsemtu,,krapų , su žievele citrina supjaustau pipirų juodų, ir druskos
Svogūnu nededu.3-4 val. Arba iš vakaro poto išmasažuoju mėsos gabalėlius kad minkšti būtų.   ATSAKYTI
Ilona 2021-05-12 23:46:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Sumalu daug svogunu pamidoru keleta druska dedu pries pat kepant ir kuo puikiausi   ATSAKYTI
Gediminas 2021-05-09 12:04:32
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Dar ir atskleide... paslaptį...nu zmones, užsiimti reikia tuo ka mokat, o ne š malti...   ATSAKYTI
Gediminas 2021-05-09 12:02:58
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Na nerasykit tokio briedo...jau geriau visai nerasykit nieko...kulinarai...siaubas   ATSAKYTI
A 2021-05-09 09:42:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Basics 101. O dar ir receptas blogai parašytas    ATSAKYTI
Sisi 2021-05-09 08:10:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Aprašyme druskos kiekis nežmoniškas,visose kulinarinėse knygose nurodomas daug mažesnis kiekis,ir jis išbandytas bei teisingas   ATSAKYTI
Ervinas 2021-05-09 06:00:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
-9
Kuo tolyn tuo kvailyn
Ner nieko geriau kaip pvz
2 kg svogunu ir du kg kiaulienos sprandines ir viska tai gerai su rankomis pamaigyt apie 0,30 min zinoma pridejus pries kepima dar druskos.
Lengva ir be galo minksti bus saslikai.
Butu geriau jei dar per naktyi palaikytumete.   ATSAKYTI
JimBeam 2021-05-08 21:41:49
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Patys mokam išsikepti.    ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų