Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Dabar geras maistas visur maišomas su chemija. Parduotuvės prikrautos įvairiausių prekių ilgo ilgo galiojimo. Etiketėse nurodoma daug naudojamos chemijos. Nors sakoma, kad naudojama leistina norma, bet man atrodo, kad ta leistina kaupiasi žmonių organizme.
Greičiau apsitriesi, nei insultas ištiks....asilai..
Spreskit kuo skubiau baisia problema burgerinių greitūju maisto gamybos atėjimas iš amerikos pražudo mūsu žmonės nutukimai diabetai kraujospudis
šitam portale tv3. lt po beld kokiom nesąmonėm komentuoti gali bele kas: vata, ryškūs ligoniai, gal net debilai, visuomenės atmatos, botai, atviri LT priešai, tai kloaka, kuri praryja bele ką ir tai vadinasi żodžio laisve, tipo dimakracyja?ką jūs demonstruojate tv- triošnykai, a?
@pilietis
Tikrai,
Todėl labai norėčiau, kad suteiktų tuos visokių šlykščių komentarų rašinėtojus ir uždėti jiems tūkstantinės baudas
Tikrai,
Todėl labai norėčiau, kad suteiktų tuos visokių šlykščių komentarų rašinėtojus ir uždėti jiems tūkstantinės baudas
O aš mėgstu visas košes.Jei neturi ar nežinai ką valgyti,geriausia išeitis ---košė,ypač skanu pasidaryti miuslius----iš avižų dribsnių,razinų,riešutų,džiovintų abrikosų,dž.slyvų,banano.Apsivalgymas,skanumėlis.Nenagrinėkim,kaip ten su angliavandeniais ir cukrum,pasimėgaukim.
grikiai turi specifinį kvapą ir skonį. jeigu kažkam asmeniškai tas kvapas ir skonis malonus, lai valgo į sveikatą, vadinasi tinka jam ta kruopa. ir toks žmogus tuos grikius vienus gali valgyti, net be druskos virtus. na o jei neskanu, organizmas sako, kad ne tam žmogui skirtas maistas. aišku, sviestu, pomidorų padažu bet ką gali "užmušti". kaip juokaudavo prie sovietų, "su tomatu gali ir kaliošą suvalgyti". bet kam save kankinti "kišant" maistą, kurio tavo organizmas nepriima.
@:)
Prie sovietų tomatų padažas nebuvo paplitęs, iš esmės visuotinai atsirado iškart po 1990. Tada mėgo krienus, majonezą. Pipirai irgi buvo didelis deficitas, kiti parsiveždavo iš komandiruotės didžiojo brolio sostinės.
@Kiek pamenu
nukalbi juodai, nes pomidorų padažą iš bulgariškos pomidorų padažo gamino Lietuvoje muo 1936 metų akcinėje bendrovėje Lietūkis
@Kiek pamenu
Nekledek
Kaip sakydavo mano senėlė,lai kiaulių maistą,kiaulės ėda.Dar grikiaiyra tiesus kelias į refliuksą ir skrandžio opas.Mokslininkai ištyrinėjo Pompėjoje rastus palaikus ir nustatė,kad tie žmonės būdami gyvi maitinosi pagrinde kruopomis,todėl jų kaulai buvo silpni,reti,lūžinėjantys,skremzlės sudilę,dantys išpuvę,sirgo daugeliu gretutinių ligų,kaip pvz. mažakraujystė...nors mirties metu,jiems tebuvo virš 30 metų.
@Sanitaras
Bendrai imant, žmonijos sveikata labai suprastėjo, ėmus gyventi sėsliai ir didelę dalį mitybos mėsa pakeitus grūdinėmis kultūromis.
@Istorija moko
Ne tik tai.Baisiausia yra chemija farširuojama į maistą.Ir tai daroma su valstybės palaiminimu.Tada ką bepaimsi,viskas realiai yra nuodai mažomis dozėmis.Pvz.pas italus ir ispanus yra įstatymai draudžiantys tiekti vidaus rinkai maistą su chemija.Gaminti europiniams užsakymams turi netgi atskirus cechus.Sakykim gali užsiauginti pats,bet ne visi turi sąlygas,o ir inspekcijos girdėjau,kad prisistato,jeigu žmonės augina ir gamina gaminius senoviniais metodais.
@Sanitaras
Sanitaru durnyne dirbi?
@W
Nori pasisvečiuoti?Palatą rezervuoti?
@Sanitaras
Nu nenusišnekam gal,jaučiai,drambliai irgi vegetarai,nei jiems kaulai sutrupėja,nei skremzlės sudilę,ir jėgos kiek.Rašo,kad sveikata suprastėjo,mėsą pakeitus hrūdinėmis kultūromis,tai gyvulisi irgi maitinami buvo grūdinėmis kultūromis,o dabar dar gauna antibiotikų kad nesirgtų ir nekristų mąsiškai,ir hormonais pompuojami,kad per 3 mėn. svorio priaugtų,ir biznis didesnis būtų.
Atskleidė, ar tikrai sveika valgyti grikius