REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiandien prikepiau kiek kitokių blynelių. Tai blyneliai su virtomis sardelėmis. Kokio gardumo gavosi blyneliai... Tiesiog tirpsta burnoje. Čia puikiai tinka posakis: „Kartą paragavęs, negali sustot“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Šiandien prikepiau kiek kitokių blynelių. Tai blyneliai su virtomis sardelėmis. Kokio gardumo gavosi blyneliai... Tiesiog tirpsta burnoje. Čia puikiai tinka posakis: „Kartą paragavęs, negali sustot“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 3 virtų sardelių, 250 ml kefyro, 4 v.š. miltų, 1 kiaušinio, žiupsnelio sodos, žiupsnelio druskos, aliejaus kepimui.

Blynų receptas

Virtas sardeles supjausčiau griežinėliais, vieną sardelę į 11–12 griežinėlių (ploną skurytę nulupau). Kiaušinį suplakiau su kefyru, įbėriau sodos, supyliau miltus ir gerai išmaišiau iki vientisos masės.

Blynelių tešlą pagardinau druska (tešlos konsistencija turi būti grietinės tirštumo). Kiekvieną sardelės griežinėlį mirkiau kefyro tešlos plakinyje ir apkepiau keptuvėje iš abiejų pusių.

Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų